Akupunktur som modning til fødsel, fødselstjek og igangsættelse af fødsel.

Brug akupunktur til at modne livmoderhals og livmodermund. Hvorfor ikke hjælpe dig selv til en bedre fødsel ved at være styrket energimæssigt og modnet cervikalt, ved at  livmodermunden begynder at åbne sig, når veerne starter spontant?                                   På den måde får du noget foræret under fødslen.

  • Jeg følger dig fra 37. uge som jordemoder & akupunktør, undersøger dig indvendigt, så du ved hvor i modningsforløbet du befinder dig.
  • Herefter undersøger jeg dig via puls og tunge-diagnose for bedst at kunne styrke dig.
  • Jo stærkere du er og jo mere i balance du er, jo større sandsynlighed er der for, at modningsprocessen afsluttes i spontan fødsel til tiden. Det giver bedre fødsel for dig og barnet og er en bedre start på amning og familieliv.

Jeg bruger ofte “et billede” af metroen fra Vanløse til Lufthavnen, modningstoget fra umoden (Vanløse) og til fuldt moden klar til take off (Lufthavnen).  Mit job, de sidste uger af fødslen, er at få dig modnet, styrket og spontant i fødsel til tiden.  Dette er et godt holistisk alternativ til sygehusenes medicinske igangsættelser, hvor livmoderen aktiveres med kunstige hormoner.

Naturligvis er Amoxa også dit jordemodercenter, mens du venter på fødslen.  Du er altid velkommen til et jordemoderspørgsmål eller en second opinion.Baby-bootcamp en god start

About amoxa

Jordemoder & Akupunktør Mormor, Farmor, Mor & Jordemoder.
This entry was posted in vigtig læsning. Bookmark the permalink.