Akupunktur som modning til fødsel.

Brug akupunktur til at modne livmoderhals og livmodermund. Hvorfor ikke styrke dig selv energimæssigt og modenhedsmæssigt.

  • Jeg følger dig fra 37. uge som jordemoder & akupunktør, undersøger dig via puls og tunge-diagnose for bedst at kunne styrke dig.
  • Jo stærkere du er og jo mere i balance du er, jo større sandsynlighed er der for, at modningsprocessen afsluttes i spontan fødsel til tiden. Det giver bedre fødsel for dig og barnet og er en bedre start på amning og familieliv.

Jeg bruger ofte “et billede” af metroen fra Vanløse til Lufthavnen, modningstoget fra umoden (Vanløse) og til fuldt moden klar til take off (Lufthavnen).  Mit job, de sidste uger af fødslen, er at få dig modnet, styrket og spontant i fødsel til tiden.  Dette er et godt holistisk alternativ til sygehusenes medicinske igangsættelser, hvor livmoderen aktiveres med kunstige hormoner.

Naturligvis er Amoxa også dit holistiske jordemodercenter, mens du venter på fødslen.  Du er altid velkommen til et jordemoderspørgsmål eller en second opinion.Baby-bootcamp en god start

About amoxa

Jordemoder & Akupunktør Mormor, Farmor, Mor & Jordemoder.
This entry was posted in vigtig læsning. Bookmark the permalink.