fbpx

Akupunktur

Min tilgang til akupunktur er klassisk kinesisk, fordi min lærer var kineser, og Kina er riget, hvorfra min verden begyndte på min rejse som akupunktør. Min tilgang er derfor at komponere behandlingen specielt til mig som patient, og derfor er der ikke to behandlinger, som er ens.

I praksis betyder det, at jeg undersøger dig, mærker din puls og kigger på din tunge for at forstå dine indre organers kredsløb og eventuel ubalance i forhold til hinanden. Det giver mig indsigt i, hvor jeg skal justerer, fylde på, eller styrke for at skabe balance i dit indre.

Akupunkturen forurener ikke din lever, som anden medicin gør, når medicinen skal bortafskaffes fra kroppen efter endt virkning. Derfor er akupunkturen så vigtig for gravide, ammende og børn, der kun skal have “ren” medicin.

 

WHO & Akupunktur

World Health organisation har lavet en liste over lidelser, som med fordel kan behandles med akupunktur:

 • Smerter
 • Gigtsygdomme i led og muskler
 • Hovedpine / Migræne
 • Rygsmerter
 • Frossen skulder
 • Trigeminusneuralgi
 • Tennisalbue
 • Menstruationsproblemer
 • Mave og tarm lidelser
 • Bihulebetændelse
 • Højt blodtryk
 • Eksem
 • Kredsløbsproblemer
 • Lidelser i sanseorganer
 • Immunsygdomme
 • Hormonelle forstyrrelser

Traditionel Kinesisk medicin (TCM)

Du er eksperten i dit liv, og jeg er håndværkeren dels inden for traditionel kinesisk medicin, hvor jeg supplerer akupunkturen med nåle, kopper, gua sha, moxa eller urtemedicin.

I Kina siger man, at det er dine følelser, du bliver syg af. Der skelnes ikke mellem det psykiske og fysiske, som du oplever det i medicinsk vestlig kultur. Derfor er jeg også koncentreret om hele dig, når jeg behandler dig.

Det foregår forholdsvist ordløst, når jeg læser dig, din puls, din tunge, dine udfordringer og komponerer behandlingen specielt til dig. Behandlingen bliver ofte fulgt op med passende dosis hjemarbejde, som er tilpasset dit mål og dit liv.

Jeg har fundet så mange løsninger rent akupunkturmæssigt i tidens løb, at det er svært for mig ikke at gribe nålene som det første, når jeg møder en ubalance eller et problem. Det betyder, at jeg bruger akupunkturen til alt.

I 2003 åbnede jeg min klinik på Christianshavn samme år jeg blev uddannet akupunktør.

Derudover videreuddanner jeg mig løbende i ind- og udland inden for både traditionel kinesisk medicin og jordemoderfaget. Jeg certificeret PREP- instruktør (Prevention and Relationship Enhancement Program), uddannet hypnotisør, hypno-terapeut, yogalærer samt førstehjælpsinstruktør.

 

Om Helle Ella

At være jordemoder for jer i graviditeten er at være jeres guide på rejsen mod forældreskabet. Undervejs kommer I hver især til at forandre jer på mange måder. I kommer til at opleve og tage stilling til mange ting. Opgaven som jordemoder er at gøre det for jer, at være der for jer og at være så konkret, som det nu er muligt at være i den mest transformerende proces, der findes.

Konsultationen handler om jeres tanker, oplevelser og planer. Hvordan er det at være gravid? Hvad tænker du omkring fødslen? Som mor og som far? Og om barnet, amningen og kroppens udvikling?

Hvordan ligger barnet? Hvordan vokser det? Hvordan klarer din krop belastningen? Hvad kan du gøre for at hjælpe dig selv? Og hvordan kan andre hjælpe dig?

At I kender jeres jordemoder fra den tidligste start, giver os et unikt udgangspunkt for den livsforandrende proces, som forældreskabet er. Som jordemoder har jeg fulgt så mange par på rejsen, at jeg kan guide dig både i forhold til, hvor du kan læne dig tilbage og nyde turen, og hvor du skal være ekstra opmærksom og køre efter forholdene.

Læs mere her

Jeg har kendt Helle Ella siden jeg var gravid anden gang og man kan med rette sige, at Helle ‘gav mig min fødsel tilbage’ efter en ubehagelig førstegangsoplevelse.

Fødsler er uforudsigelige, men hos Helle blev det igen min egen proces og hendes støtte var uvurderlig ikke bare for mig, men også min mand.

Helles helt igennem nærværende og professionelle væsen gør, at man føler sig helt tryg og altid i gode hænder.

Helle har hjulpet mig igennem en periode med stress og effekten af hendes nåle udebliver ikke. Absolut en af de allerdygtigste akupunktører jeg har mødt og på 10. år kunne jeg ikke drømme om at gå andet sted hen.

Anne Birgit Sears

Jordemoder & Akupunktør

Langebrogade 27

1411 København K

+45 22632888

info@amoxa.com

 

Åbent hverdage ml. 10 – 18, onsdage 9-17 og enkelte lørdage.

Praktisk information

Sundhedsstyrelsen Autorisations ID 05S5M

SA.reg. A-173

Se nr. 27321100

Danske Bank

Reg. nr.: 9541 konto nr.: 3386028265

Copyright 2022 Design by Corneliius