fbpx

Start ammehjælp.

dec 12, 2013 | Graviditet | 0 Kommentarer

  • De første 2 dage efter fødslen skal amningen etableres.
  • Brysterne laver råmælk i begrænset mængde.
  • Produktionen er hormonelt betinget, endokrin reguleret, af prolaktin, østrogen , progesteron, HPL.
  • Der er fortsat passage mellem de mælke producerende kirtler og den vigtige dannelse af prolaktin- receptorer finder sted i disse dage.
  • Antallet af prolaktin-receptorer er vigtigere end mængden af prolaktin.
  • Hyppig stimulation af brystet i de første timer og dage, øger mængden af receptorer i brystvævet og sikrer dig en tilstrækkelig mælkeproduktion

Der er ingen tid at spilde.

  • Allerede fra 3. til 8. dagen efter fødslen, falder progesteron, østrogen og HPL.
  • Passagen i mellem de mælkeproducerende celler lukkes og et skift fra endokrin til autokrin hormonel regulering finder sted.
  • Overgangs mælken løber frem til 9. dagen, hvor efter opretholdelse af produktionen af moden mælk finder sted,
  • Den er autokrin reguleret, afhængig af stimulation og udtømning

Virker det uoverskueligt ? Du er måske træt og har haft en hård fødsel, og glemt alt om amning. Så ringer du bare!

Vi kommer hjem til dig på barselsbesøg de første dage, får amningen til at fungerer og jer til at slappe af, så I kan nyde den første tid med jeres barn.Baby-bootcamp en god start

Skrevet af Helle Ella

Mormor, Farmor, Mor & Jordemoder & Akupunktør

Om Helle Ella

At være jordemoder for jer i graviditeten er at være jeres guide på rejsen mod forældreskabet. Undervejs kommer I hver især til at forandre jer på mange måder. I kommer til at opleve og tage stilling til mange ting. Opgaven som jordemoder er at gøre det for jer, at være der for jer og at være så konkret, som det nu er muligt at være i den mest transformerende proces, der findes.

Konsultationen handler om jeres tanker, oplevelser og planer. Hvordan er det at være gravid? Hvad tænker du omkring fødslen? Som mor og som far? Og om barnet, amningen og kroppens udvikling?

Hvordan ligger barnet? Hvordan vokser det? Hvordan klarer din krop belastningen? Hvad kan du gøre for at hjælpe dig selv? Og hvordan kan andre hjælpe dig?

At I kender jeres jordemoder fra den tidligste start, giver os et unikt udgangspunkt for den livsforandrende proces, som forældreskabet er. Som jordemoder har jeg fulgt så mange par på rejsen, at jeg kan guide dig både i forhold til, hvor du kan læne dig tilbage og nyde turen, og hvor du skal være ekstra opmærksom og køre efter forholdene.

Læs mere her

Jeg har kendt Helle Ella siden jeg var gravid anden gang og man kan med rette sige, at Helle ‘gav mig min fødsel tilbage’ efter en ubehagelig førstegangsoplevelse.

Fødsler er uforudsigelige, men hos Helle blev det igen min egen proces og hendes støtte var uvurderlig ikke bare for mig, men også min mand.

Helles helt igennem nærværende og professionelle væsen gør, at man føler sig helt tryg og altid i gode hænder.

Helle har hjulpet mig igennem en periode med stress og effekten af hendes nåle udebliver ikke. Absolut en af de allerdygtigste akupunktører jeg har mødt og på 10. år kunne jeg ikke drømme om at gå andet sted hen.

Anne Birgit Sears

Jordemoder & Akupunktør

Langebrogade 27

1411 København K

+45 22632888

info@amoxa.com

 

Åbent hverdag ml. 9 – 16 og enkelte lørdage.

Praktisk information

Sundhedsstyrelsen Autorisations ID 05S5M

SA.reg. A-173

Se nr. 27321100

Danske Bank

Reg. nr.: 9541 konto nr.: 3386028265

Copyright 2022 Design by Corneliius

%d bloggers like this: