fbpx

Kvinde kend din jordemoder

dec 14, 2013 | Graviditet | 0 Kommentarer

I klinikken bygger vi på relationen gennem alle familie- dannelsens forskellige faser: fertilitet, graviditet, fødsel og nyfødthedsperioden

Jordemoder er et gammelt erhverv, der har tradition for en tæt relation mellem moderen og jordemoderen.

I moderne tid har vi udskiftet denne tætte relation med en uniform. Budskabet her er: “relationen har ingen betydning”!

Alt peger dog i retning af, at relationen betyder meget for fødselsoplevelsen, for behovet for smertelindring under fødslen og for at undgå indgreb i fødselsforløbet.

Jeg er en gammeldags

Jeg kender jer som familie, ved hvad I har været gennem under hele forløbet og hvordan det har påvirket jer.  Sammen oparbejder vi et fælles fundament, når vi skal finde en løsning eller lave en plan. Vi starter ikke forfra hele tiden og tillidsforholdet er naturligt til stede.

Det forhold, at I har valgt mig som jeres akupunktør, er også afgørende for vores fælles måde at klare udfordringerne på .

Kvinde vælg din egen jordemoder! Hvem vil du have til at stå skulder ved skulder med, på din vej til at blive mor?

Skrevet af Helle Ella

Mormor, Farmor, Mor & Jordemoder & Akupunktør

Om Helle Ella

At være jordemoder for jer i graviditeten er at være jeres guide på rejsen mod forældreskabet. Undervejs kommer I hver især til at forandre jer på mange måder. I kommer til at opleve og tage stilling til mange ting. Opgaven som jordemoder er at gøre det for jer, at være der for jer og at være så konkret, som det nu er muligt at være i den mest transformerende proces, der findes.

Konsultationen handler om jeres tanker, oplevelser og planer. Hvordan er det at være gravid? Hvad tænker du omkring fødslen? Som mor og som far? Og om barnet, amningen og kroppens udvikling?

Hvordan ligger barnet? Hvordan vokser det? Hvordan klarer din krop belastningen? Hvad kan du gøre for at hjælpe dig selv? Og hvordan kan andre hjælpe dig?

At I kender jeres jordemoder fra den tidligste start, giver os et unikt udgangspunkt for den livsforandrende proces, som forældreskabet er. Som jordemoder har jeg fulgt så mange par på rejsen, at jeg kan guide dig både i forhold til, hvor du kan læne dig tilbage og nyde turen, og hvor du skal være ekstra opmærksom og køre efter forholdene.

Læs mere her

Jeg har kendt Helle Ella siden jeg var gravid anden gang og man kan med rette sige, at Helle ‘gav mig min fødsel tilbage’ efter en ubehagelig førstegangsoplevelse.

Fødsler er uforudsigelige, men hos Helle blev det igen min egen proces og hendes støtte var uvurderlig ikke bare for mig, men også min mand.

Helles helt igennem nærværende og professionelle væsen gør, at man føler sig helt tryg og altid i gode hænder.

Helle har hjulpet mig igennem en periode med stress og effekten af hendes nåle udebliver ikke. Absolut en af de allerdygtigste akupunktører jeg har mødt og på 10. år kunne jeg ikke drømme om at gå andet sted hen.

Anne Birgit Sears

Jordemoder & Akupunktør

Langebrogade 27

1411 København K

+45 22632888

info@amoxa.com

 

Åbent hverdag ml. 9 – 16 og enkelte lørdage.

Praktisk information

Sundhedsstyrelsen Autorisations ID 05S5M

SA.reg. A-173

Se nr. 27321100

Danske Bank

Reg. nr.: 9541 konto nr.: 3386028265

Copyright 2022 Design by Corneliius

%d bloggers like this: