fbpx

Modning til fødsel med akupunktur

Fertilitetsbehandling, graviditet, fødsel, amning og barselsperiode er en vigtig sammenhængende periode. Jeg er der for dig hele vejen som jordemoder og akupunktør og med de nødvendige tiltag, jeg vil følge dig hele vejen til dit mål.

Modning til fødsel med akupunktur

Siden 2003 har jeg modnet til fødsel med akupunktur, som alternativ til den medicinske igangsættelse sundhedsvæsnet “tilbyder” med gode resultater på den ene og anden måde.

Man kan kritisk hævde, at det ikke er svært at få gode resultater, da fødsels-resultaterne, ved de igangsatte fødsler ofte er tyngede af indgreb.

Fordi jeg er rigtig akupunktør går modning til fødsel i mine hænder på to ben, dels at styrke den gravide til sit fulde potientiale og dels at modne livmoder forholdene, modne fødevejen sidst i graviditeten fremfor under fødslen. Hvorfor ikke være moden når veerne starter i stedet for at bruge timer med veer på at begynde at åbne sig?.

Jeg er så taknemmelig over, at jeg siden 2003, har fulgt tusinder af gravide, i  de sidste uger op til fødslen, med akupunktur, babytjek og opmuntring, men gode resultater. Det er enhvers drøm, at sende stærke gravide til fødsel og ammeforløb.

Se også blog om akupunktur som modning til fødsel.

Om Helle Ella

At være jordemoder for jer i graviditeten er at være jeres guide på rejsen mod forældreskabet. Undervejs kommer I hver især til at forandre jer på mange måder. I kommer til at opleve og tage stilling til mange ting. Opgaven som jordemoder er at gøre det for jer, at være der for jer og at være så konkret, som det nu er muligt at være i den mest transformerende proces, der findes.

Konsultationen handler om jeres tanker, oplevelser og planer. Hvordan er det at være gravid? Hvad tænker du omkring fødslen? Som mor og som far? Og om barnet, amningen og kroppens udvikling?

Hvordan ligger barnet? Hvordan vokser det? Hvordan klarer din krop belastningen? Hvad kan du gøre for at hjælpe dig selv? Og hvordan kan andre hjælpe dig?

At I kender jeres jordemoder fra den tidligste start, giver os et unikt udgangspunkt for den livsforandrende proces, som forældreskabet er. Som jordemoder har jeg fulgt så mange par på rejsen, at jeg kan guide dig både i forhold til, hvor du kan læne dig tilbage og nyde turen, og hvor du skal være ekstra opmærksom og køre efter forholdene.

Læs mere her

Jeg har kendt Helle Ella siden jeg var gravid anden gang og man kan med rette sige, at Helle ‘gav mig min fødsel tilbage’ efter en ubehagelig førstegangsoplevelse.

Fødsler er uforudsigelige, men hos Helle blev det igen min egen proces og hendes støtte var uvurderlig ikke bare for mig, men også min mand.

Helles helt igennem nærværende og professionelle væsen gør, at man føler sig helt tryg og altid i gode hænder.

Helle har hjulpet mig igennem en periode med stress og effekten af hendes nåle udebliver ikke. Absolut en af de allerdygtigste akupunktører jeg har mødt og på 10. år kunne jeg ikke drømme om at gå andet sted hen.

Anne Birgit Sears

Jordemoder & Akupunktør

Langebrogade 27

1411 København K

+45 22632888

info@amoxa.com

 

Åbent hverdage ml. 10 – 18, onsdage 9-17 og enkelte lørdage.

Praktisk information

Sundhedsstyrelsen Autorisations ID 05S5M

SA.reg. A-173

Se nr. 27321100

Danske Bank

Reg. nr.: 9541 konto nr.: 3386028265

Copyright 2022 Design by Corneliius