fbpx

Personlig fødselshjælp

Jordemoderkonsutationen i  amoxa er mere og andet end sundhedsvæsnets screning tilbud og supplerer derfor dette godt.

I kan bruge mig som jeres egen jordemoder hele vejen i gennem til  vejledning, behandling, rådgivning, amme eller barselshjælp.

Personlig fødselshjælp

Har I lyst til jordemoder ydelser ind i mellem – supplerende til  hospitalets tilbud, en ekstra vurdering, en sekund opinion eller når noget fylder sind og hjerte  er du altid velkommen.

Jeg er der for jer, såvel  i klinikken som hjemme hos jer selv. Nålene sidder løst i mine hænder og I vil  nok opleve at jordemoder konsultationerne fødselshjælpen og barselshjælpen ofte  kombineres med akupunktur, fordi jeg med nålene kan styrke og løse stort set  alle gener.

Husk at danmark giver  tilskud til jordemoder undersøgelser, fødselshjælp og  ammevejledning.

Jeg har kombineret  forskellige føde-pakker som du kan vælge i mellem, fordi jeg godt kan li´at du  kan vælge frit på alle hylder, den ydelse som passer jeres familie bedst. Se  siden over priser. I får 10 % rabat på alle  andre ydelser, f.eks fødselsforberedelse, yoga, ammekursus,fødselshypnose, førstehjælpskurser og  chili plaster.

Barselsbesøg

i egen rede
Kr.2588/fra 120 min.
  • Den gode start, hands on i din rede.
  • Akut hjemmebesøg.
  • Varighed 2 timer.
  • Weekendtillæg kr 500,-
  • Mulighed for forlængelse kr 588,- pr time.
  • Tjenesten er med rabat, for dig, der har gået til modning til fødsel i amoxa.
  • Kun i Hovedstaden. 

Om Helle Ella

At være jordemoder for jer i graviditeten er at være jeres guide på rejsen mod forældreskabet. Undervejs kommer I hver især til at forandre jer på mange måder. I kommer til at opleve og tage stilling til mange ting. Opgaven som jordemoder er at gøre det for jer, at være der for jer og at være så konkret, som det nu er muligt at være i den mest transformerende proces, der findes.

Konsultationen handler om jeres tanker, oplevelser og planer. Hvordan er det at være gravid? Hvad tænker du omkring fødslen? Som mor og som far? Og om barnet, amningen og kroppens udvikling?

Hvordan ligger barnet? Hvordan vokser det? Hvordan klarer din krop belastningen? Hvad kan du gøre for at hjælpe dig selv? Og hvordan kan andre hjælpe dig?

At I kender jeres jordemoder fra den tidligste start, giver os et unikt udgangspunkt for den livsforandrende proces, som forældreskabet er. Som jordemoder har jeg fulgt så mange par på rejsen, at jeg kan guide dig både i forhold til, hvor du kan læne dig tilbage og nyde turen, og hvor du skal være ekstra opmærksom og køre efter forholdene.

Læs mere her

Jeg har kendt Helle Ella siden jeg var gravid anden gang og man kan med rette sige, at Helle ‘gav mig min fødsel tilbage’ efter en ubehagelig førstegangsoplevelse.

Fødsler er uforudsigelige, men hos Helle blev det igen min egen proces og hendes støtte var uvurderlig ikke bare for mig, men også min mand.

Helles helt igennem nærværende og professionelle væsen gør, at man føler sig helt tryg og altid i gode hænder.

Helle har hjulpet mig igennem en periode med stress og effekten af hendes nåle udebliver ikke. Absolut en af de allerdygtigste akupunktører jeg har mødt og på 10. år kunne jeg ikke drømme om at gå andet sted hen.

Anne Birgit Sears

Jordemoder & Akupunktør

Langebrogade 27

1411 København K

+45 22632888

info@amoxa.com

 

Åbent hverdage ml. 10 – 18, onsdage 9-17 og enkelte lørdage.

Praktisk information

Sundhedsstyrelsen Autorisations ID 05S5M

SA.reg. A-173

Se nr. 27321100

Danske Bank

Reg. nr.: 9541 konto nr.: 3386028265

Copyright 2022 Design by Corneliius