fbpx

Fødselsforberedelse

Team  Fødsel fødselsforberedelse for mænd og deres kærester.

Jeg laver fyraftens-fødselsforberedelse, team fødsel som  jeg kalder det, fordi jeg ser jer som et team med forskellige roller i også  fødslen.

Fødselsforberedelse

Det er vigtigt at I forstår jeres roller hver især, det kræver viden  om fødslens forløb, forståelse af hvad der virker og hvorfor du skal overveje  konsekvenser en ekstra gang. Eller fødselsforberedelse for mænd og deres kærester som  jeg også kalder kurset. Fordi jeg ser de gravide læne sig  tilbage, i de bløde  stole og nyde, at deres mand eller fødselshjælper, bliver klædt rigtig godt på  til fødslen. Jeg ser i praksis at det virker.

Se dato for de kommende  hold længere ned på siden. En onsdags aften hvor vi fylder værktøjskassen og  gennemgår alt, hvad I har brug for at vide til fødslen, så I her efter sammen  kan lave jeres egen team-fødeplan. Brug mig og min erfaring, på jeres rejse mod fødsel og  forældreskab.

Alle er vi forskellige,  og det er vigtigt for mig, at I kommer i  havn, der hvor det er vigtigt for jer at lande. Det er en individuel proces og  jeg er der for jer, som jeres egen jordemoder.

Husk jeg er altid frisk på et spørgsmål eller afklaring  efterfølgende, og I kan altid regne med at få klar besked. Hver mandag aften laver jeg yoga med de gravide, her  følger gruppen hinandens udvikling. Det er her,fødselsforberedelsen af krop og  underbevidsthed sker, det er her vi arbejder med vejrtrækning, hypno-afspænding  og visualiserings-øvelser. Det er fødselforberelsen, for de gravide.

Læs  mere  herom på siden om yoga for gravide og yoga med baby.

Om Helle Ella

At være jordemoder for jer i graviditeten er at være jeres guide på rejsen mod forældreskabet. Undervejs kommer I hver især til at forandre jer på mange måder. I kommer til at opleve og tage stilling til mange ting. Opgaven som jordemoder er at gøre det for jer, at være der for jer og at være så konkret, som det nu er muligt at være i den mest transformerende proces, der findes.

Konsultationen handler om jeres tanker, oplevelser og planer. Hvordan er det at være gravid? Hvad tænker du omkring fødslen? Som mor og som far? Og om barnet, amningen og kroppens udvikling?

Hvordan ligger barnet? Hvordan vokser det? Hvordan klarer din krop belastningen? Hvad kan du gøre for at hjælpe dig selv? Og hvordan kan andre hjælpe dig?

At I kender jeres jordemoder fra den tidligste start, giver os et unikt udgangspunkt for den livsforandrende proces, som forældreskabet er. Som jordemoder har jeg fulgt så mange par på rejsen, at jeg kan guide dig både i forhold til, hvor du kan læne dig tilbage og nyde turen, og hvor du skal være ekstra opmærksom og køre efter forholdene.

Læs mere her

Jeg har kendt Helle Ella siden jeg var gravid anden gang og man kan med rette sige, at Helle ‘gav mig min fødsel tilbage’ efter en ubehagelig førstegangsoplevelse.

Fødsler er uforudsigelige, men hos Helle blev det igen min egen proces og hendes støtte var uvurderlig ikke bare for mig, men også min mand.

Helles helt igennem nærværende og professionelle væsen gør, at man føler sig helt tryg og altid i gode hænder.

Helle har hjulpet mig igennem en periode med stress og effekten af hendes nåle udebliver ikke. Absolut en af de allerdygtigste akupunktører jeg har mødt og på 10. år kunne jeg ikke drømme om at gå andet sted hen.

Anne Birgit Sears

Jordemoder & Akupunktør

Langebrogade 27

1411 København K

+45 22632888

info@amoxa.com

 

Åbent hverdage ml. 10 – 18, onsdage 9-17 og enkelte lørdage.

Praktisk information

Sundhedsstyrelsen Autorisations ID 05S5M

SA.reg. A-173

Se nr. 27321100

Danske Bank

Reg. nr.: 9541 konto nr.: 3386028265

Copyright 2022 Design by Corneliius