fbpx

Fertilitetsbehandling

Fertilitetsbehandling, graviditet, fødsel, amning og barselsperiode er en vigtig sammenhængende periode. Jeg er der for dig hele vejen som jordemoder og akupunktør og med de nødvendige tiltag, jeg vil følge dig hele vejen til dit mål.

Fertilitet

Fertilitetsbehandlingen er en lavt hængende frugt på mit jordemoder og akupunktørtræ. Der er så rigelig med dokumenteret viden omkring, hvordan akupunktur hjælper dig som kvinde og mand til øget graviditetschance og levende født barn. Det er lige til. Det handler om at være i balance.  Manuel organ massage, Mercier therapy, bruger jeg som et godt supplement til akupunkturen, og du kan forvente hjemme arbejde i form af yoga øvelser.

  • Bliver du hormonstimuleret, går akupunkturen ind og rydder op i de medicinskabte ubalancer og øger dermed chancen for graviditet.
  • Ved ægoplægning ser jeg dig så vidt muligt før og efter ægoplægning og mikroinsemination. Ved almindelig insemination ser jeg dig enten før eller efter.
  • Er du fri for hormoner, så styrker akupunkturen og den manuelle terapi, organ massagen dig og øger derved dine chancer for at blive gravid. Jeg ser dig meget gerne ved ægløsning, og hvis du får menstruation.
  • Har du oplevet en eller flere spontane aborter, kan akupunkturen styrke dig før en ny graviditet finder sted.
  • For dig som mand kan akupunktur have betydning for sædcellernes kvalitet og antal.

Hvor I end er på jeres vej imod graviditet, vil akupunkturen støtte jer. Her retter jeg og styrker kroppens ubalancer, skaber ro på sjæl og psyke og beder underbevidstheden om assistance ved hjælp af enkelte hypnotiske og meditative greb.

Det betyder meget for mig at tilbyde dig en hånd i den første svære periode, før menstruationen enten kommer eller udebliver. Og i en efterfølgende periode hvor du, hvis du er blevet gravid, kan være nervøs for om graviditeten fortsætter? Ligeledes undervejs i graviditeten hvis du bliver i tvivl, om det hele nogen sinde vil lykkedes. Jeg vil være der hele tiden et sted lige i nærheden og begrænse din tvivl og styrke dit mod til at turde tro. Alt dette tilsammen giver det gode resultat.

Dobbelt behandling ved ægoplægning

I klinikken på Christianshavn
Kr.888/110 min.
  • Et styrkende, regulerende, fertilitets styrkende forløb, for jer der er i et fertilitetsforløb.
  • Vi følges ad, jeg guider uden om fælderne i forløbet , frem til “Mission completed”
  • Kr. 488,- hvis du er pensionist eller studerende.
  • I klinikken på Chr. havn.

Om Helle Ella

At være jordemoder for jer i graviditeten er at være jeres guide på rejsen mod forældreskabet. Undervejs kommer I hver især til at forandre jer på mange måder. I kommer til at opleve og tage stilling til mange ting. Opgaven som jordemoder er at gøre det for jer, at være der for jer og at være så konkret, som det nu er muligt at være i den mest transformerende proces, der findes.

Konsultationen handler om jeres tanker, oplevelser og planer. Hvordan er det at være gravid? Hvad tænker du omkring fødslen? Som mor og som far? Og om barnet, amningen og kroppens udvikling?

Hvordan ligger barnet? Hvordan vokser det? Hvordan klarer din krop belastningen? Hvad kan du gøre for at hjælpe dig selv? Og hvordan kan andre hjælpe dig?

At I kender jeres jordemoder fra den tidligste start, giver os et unikt udgangspunkt for den livsforandrende proces, som forældreskabet er. Som jordemoder har jeg fulgt så mange par på rejsen, at jeg kan guide dig både i forhold til, hvor du kan læne dig tilbage og nyde turen, og hvor du skal være ekstra opmærksom og køre efter forholdene.

Læs mere her

Jeg har kendt Helle Ella siden jeg var gravid anden gang og man kan med rette sige, at Helle ‘gav mig min fødsel tilbage’ efter en ubehagelig førstegangsoplevelse.

Fødsler er uforudsigelige, men hos Helle blev det igen min egen proces og hendes støtte var uvurderlig ikke bare for mig, men også min mand.

Helles helt igennem nærværende og professionelle væsen gør, at man føler sig helt tryg og altid i gode hænder.

Helle har hjulpet mig igennem en periode med stress og effekten af hendes nåle udebliver ikke. Absolut en af de allerdygtigste akupunktører jeg har mødt og på 10. år kunne jeg ikke drømme om at gå andet sted hen.

Anne Birgit Sears

Jordemoder & Akupunktør

Langebrogade 27

1411 København K

+45 22632888

info@amoxa.com

 

Åbent hverdage ml. 10 – 18, onsdage 9-17 og enkelte lørdage.

Praktisk information

Sundhedsstyrelsen Autorisations ID 05S5M

SA.reg. A-173

Se nr. 27321100

Danske Bank

Reg. nr.: 9541 konto nr.: 3386028265

Copyright 2022 Design by Corneliius