fbpx

Akupunktur som modning til fødsel.

dec 10, 2013 | Graviditet | 0 Kommentarer

Brug akupunktur til at modne livmoderhals og livmodermund. Hvorfor ikke styrke dig selv energimæssigt og modenhedsmæssigt.

  • Jeg følger dig fra 37. uge som jordemoder & akupunktør, undersøger dig via puls og tunge-diagnose for bedst at kunne styrke dig.
  • Jo stærkere du er og jo mere i balance du er, jo større sandsynlighed er der for, at modningsprocessen afsluttes i spontan fødsel til tiden. Det giver bedre fødsel for dig og barnet og er en bedre start på amning og familieliv.

Jeg bruger ofte “et billede” af metroen fra Vanløse til Lufthavnen, modningstoget fra umoden (Vanløse) og til fuldt moden klar til take off (Lufthavnen).  Mit job, de sidste uger af fødslen, er at få dig modnet, styrket og spontant i fødsel til tiden.  Dette er et godt holistisk alternativ til sygehusenes medicinske igangsættelser, hvor livmoderen aktiveres med kunstige hormoner.

Naturligvis er Amoxa også dit holistiske jordemodercenter, mens du venter på fødslen.  Du er altid velkommen til et jordemoderspørgsmål eller en second opinion.Baby-bootcamp en god start

Skrevet af Helle Ella

Mormor, Farmor, Mor & Jordemoder & Akupunktør

Om Helle Ella

At være jordemoder for jer i graviditeten er at være jeres guide på rejsen mod forældreskabet. Undervejs kommer I hver især til at forandre jer på mange måder. I kommer til at opleve og tage stilling til mange ting. Opgaven som jordemoder er at gøre det for jer, at være der for jer og at være så konkret, som det nu er muligt at være i den mest transformerende proces, der findes.

Konsultationen handler om jeres tanker, oplevelser og planer. Hvordan er det at være gravid? Hvad tænker du omkring fødslen? Som mor og som far? Og om barnet, amningen og kroppens udvikling?

Hvordan ligger barnet? Hvordan vokser det? Hvordan klarer din krop belastningen? Hvad kan du gøre for at hjælpe dig selv? Og hvordan kan andre hjælpe dig?

At I kender jeres jordemoder fra den tidligste start, giver os et unikt udgangspunkt for den livsforandrende proces, som forældreskabet er. Som jordemoder har jeg fulgt så mange par på rejsen, at jeg kan guide dig både i forhold til, hvor du kan læne dig tilbage og nyde turen, og hvor du skal være ekstra opmærksom og køre efter forholdene.

Læs mere her

Jeg har kendt Helle Ella siden jeg var gravid anden gang og man kan med rette sige, at Helle ‘gav mig min fødsel tilbage’ efter en ubehagelig førstegangsoplevelse.

Fødsler er uforudsigelige, men hos Helle blev det igen min egen proces og hendes støtte var uvurderlig ikke bare for mig, men også min mand.

Helles helt igennem nærværende og professionelle væsen gør, at man føler sig helt tryg og altid i gode hænder.

Helle har hjulpet mig igennem en periode med stress og effekten af hendes nåle udebliver ikke. Absolut en af de allerdygtigste akupunktører jeg har mødt og på 10. år kunne jeg ikke drømme om at gå andet sted hen.

Anne Birgit Sears

Jordemoder & Akupunktør

Langebrogade 27

1411 København K

+45 22632888

info@amoxa.com

 

Åbent hverdag ml. 9 – 16 og enkelte lørdage.

Praktisk information

Sundhedsstyrelsen Autorisations ID 05S5M

SA.reg. A-173

Se nr. 27321100

Danske Bank

Reg. nr.: 9541 konto nr.: 3386028265

Copyright 2022 Design by Corneliius

%d bloggers like this: