Fertilitet Jordemoder

Fertilitetsbehandling, graviditet, fødsel, amning og barselsperiode er en vigtig sammenhængende periode. Jeg er der for dig hele vejen som jordemoder og akupunktør og med de nødvendige tiltag, jeg vil følge dig hele vejen til dit mål.
Jeg har lavet en fødselshypnose som du kan lytte til her:


Fertilitet

Fertilitetsbehandlingen er en lavt hængende frugt på mit jordemoder og akupunktørtræ. Der er så rigelig med dokumenteret viden omkring, hvordan akupunktur hjælper dig som kvinde og mand til øget graviditetschance og levende født barn. Det er lige til. Det handler om at være i balance.  Manuel organ massage, Mercier therapy, bruger jeg som et godt supplement til akupunkturen, og du kan forvente hjemme arbejde i form af yoga øvelser.

Bliver du hormonstimuleret, går akupunkturen ind og rydder op i de medicinskabte ubalancer og øger dermed chancen for graviditet.

Ved ægoplægning ser jeg dig så vidt muligt før og efter ægoplægning og mikroinsemination. Ved almindelig insemination ser jeg dig enten før eller efter.

Er du fri for hormoner, så styrker akupunkturen og den manuelle terapi, organ massagen dig og øger derved dine chancer for at blive gravid. Jeg ser dig meget gerne ved ægløsning, og hvis du får menstruation.

Har du oplevet en eller flere spontane aborter, kan akupunkturen styrke dig før en ny graviditet finder sted.

For dig som mand kan akupunktur have betydning for sædcellernes kvalitet og antal.

Hvor I end er på jeres vej imod graviditet, vil akupunkturen støtte jer. Her retter jeg og styrker kroppens ubalancer, skaber ro på sjæl og psyke og beder underbevidstheden om assistance ved hjælp af enkelte hypnotiske og meditative greb.

Det betyder meget for mig at tilbyde dig en hånd i den første svære periode, før menstruationen enten kommer eller udebliver. Og i en efterfølgende periode hvor du, hvis du er blevet gravid, kan være nervøs for om graviditeten fortsætter? Ligeledes undervejs i graviditeten hvis du bliver i tvivl, om det hele nogen sinde vil lykkedes. Jeg vil være der hele tiden et sted lige i nærheden og begrænse din tvivl og styrke dit mod til at turde tro. Alt dette tilsammen giver det gode resultat.

Graviditet
At være jordemoder for jer i graviditeten er at være jeres guide på rejsen mod forældreskabet. Undervejs kommer I hver især til at forandre jer på mange måder. I kommer til at opleve og tage stilling til mange ting. Opgaven som jordemoder er at gøre det enkelt for jer, at være der for jer og at være så konkret, som det nu er muligt at være i den mest transformerende proces, der findes.

Konsultationen handler om jeres tanker, oplevelser og planer. Hvordan er det at være gravid? Hvad tænker du omkring fødslen? Som mor og som far? Og om barnet, amningen og kroppens udvikling?

Hvordan ligger barnet? Hvordan vokser det? Hvordan klarer din krop belastningen? Hvad kan du gøre for at hjælpe dig selv? Og hvordan kan andre hjælpe dig?

At I kender jeres jordemoder fra den tidligste start, giver os et unikt udgangspunkt for den livsforandrende proces, som forældreskabet er. Som jordemoder har jeg fulgt så mange par på rejsen, at jeg kan guide dig både i forhold til, hvor du kan læne dig tilbage og nyde turen, og hvor du skal være ekstra opmærksom og køre efter forholdene.

Fordi jeg udover at være jordemoder også er akupunktør tænker jeg hele vejen rundt. Jeg tænker i balance, i graviditeten, i kroppen og i familien. Til gavn og glæde for dig kan jeg altid finde en løsning på enhver udfordring ved at kombinere mine to fag; akupunktur og jordemoderfaget. Helt kort alle graviditets gener, modning og igangsættelse af fødsel som alternativ til den megen omtalte medicinske misoprostol. Læs mere på min blog.

Efter-fødsel, efter kejsersnit og ammehjælp
Når du har født styrker jeg dig med akupunkturen efter blodtab, efter en hård fødsel, eller efter bristning i mellemkødet. Efter et kejsersnit tilbyder jeg, ud over akupunkturen en styrkende manuel terapi, organ massage.

Jeg hjælper dig med amningen; generel styrke, mere mælk, ømme brystvorter, brystbetændelse og alle øvrige ammeproblemer, da jeg ud over at være jordemoder, også er uddannet professionel ammerådgiver. Der findes ikke noget, jeg ikke har set før. Jeg er gammeldags jordemoder og kommer derfor hjem til jer efter fødslen og
medbringer det nødvendige udstyr, f.eks. brystpumpe, ammebrikker eller andet, du har brug for. Jeg er trænet i at vurdere spædbørn og i at få nye familier til at slappe af. At have en relation til jer på tværs af de forskellige stadier af familiedannelsen gør, at vi får noget foræret i alle led af processen.

Men du er altid velkommen til at kontakte mig, også selvom vi ikke har mødt hinanden før.